Onderwijs en pedagogie

Op deze pagina vind je een aanbod aan na-en bijscholingen voor leraren, onderwijskundigen en iedereen die in een educatieve context geïnteresseerd of werkzaam is. Het gaat om een brede waaier aan mogelijkheden van lezingen, studiedagen en navormingen tot micro-credentials die je expertise in onderwijs en pedagogie vergroten. Denk aan het begrijpen van effectieve lesgeefstrategieën, het onderzoeken van de psychologische aspecten van het leren, of het bijblijven in het domein waarin je lesgeeft.
NA home2 CROP

Een opleiding tot leraar volgen?

Heb je nog geen pedagogisch diploma en wil je in de toekomst graag voor de klas staan? Of denk je aan een job waarin je vormingen of trainingen geeft? Of misschien heb je al een job als leerkracht, maar heb je nog geen pedagogisch bekwaamheidsbewijs? Dan is een educatieve master iets voor jou.

Deze opleiding wordt zowel aangeboden aan de UAntwerpen, de UGent als de VUB en kan zowel voltijds als deeltijds gevolgd worden, ook in combinatie met werken.

Opleidingen per interessegebied

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.