Begeleiding

opleidingsincentives

Steun van de Vlaamse overheid

Voor sommige opleidingen kom je in aanmerking voor de Vlaamse Opleidingsincentives, zoals het Vlaams Opleidingsverlof en de Vlaamse Opleidingscheques. De overheid ontwikkelde een handige wegwijzer die aangeeft waarvan jij als student gebruik kan maken.

Controleer steeds of de opleiding die je wil volgen aan de juiste voorwaarden voldoet. In de opleidingsdatabank van de Vlaamse overheid vind je terug voor welke incentives een opleiding in aanmerking komt. Gelden er beperkende voorwaarden op basis van je opleidingsniveau, dan moet je daar ook rekening mee houden.

Werken en studeren aan de universiteiten

Heb je nog specifieke vragen over de combinatie van werken en studeren? Dan kan je ook steeds terecht bij de betreffende diensten van één van de partneruniversiteiten van Nova Academy die jouw opleiding organiseert.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.