Terugkomdag 'Bemiddelen in organisaties en met groepen, met specifieke aandacht voor onderwijscontext'

Start op 17.06.2024

Onderwijs en pedagogie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° GA109-terugkom-groepen Nederlands
Tags: Bemiddeling

Beschrijving

Volgde je eerder de nascholing 'Bemiddelen in organisaties en met groepen' of de nascholing 'Bemiddelen in een onderwijscontext'?
Heb je behoefte aan een terugkomdag waar je je vaardigheden kunt aanscherpen en nieuwe inzichten kunt opdoen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

We organiseren een supervisiedag op maandag 17 juni van 9u30 tot 15u30. Tijdens deze dag krijg je de kans om te werken met echte situaties die je kunt inbrengen. We zullen zowel het bemiddelingsmodel als het emergentiemodel toepassen op jouw specifieke cases.

Ons doel is om intensief te werken aan verschillende aspecten van de aanpak, en samen met jou te zoeken naar effectieve interventies. Want zoals het gezegde luidt: oefening baart kunst!

Dus, zoek je een manier om je bemiddelingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor onze supervisiedag en maak je klaar om te groeien en te excelleren in het bemiddelen binnen organisaties en met groepen, met specifieke aandacht voor de onderwijscontext.

Opmerkingen

  • Inschrijving incl. lunch en koffiepauzes.

Cursusnummer:
GA109-terugkom-groepen
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Onderwijs en pedagogie, Psychologie, Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024
Startdatum:
17.06.2024
Lesgevers:
Franky De Meyer
Contactpersoon:
gandaius@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.