Terugkomdag 'Bemiddelen in organisaties en met groepen, met specifieke aandacht voor onderwijscontext'

Starts on 17.06.2024

Education and Pedagogy

Interested?

More information
° GA109-terugkom-groepen NL
Tags: Bemiddeling

Description

Volgde je eerder de nascholing 'Bemiddelen in organisaties en met groepen' of de nascholing 'Bemiddelen in een onderwijscontext'?
Heb je behoefte aan een terugkomdag waar je je vaardigheden kunt aanscherpen en nieuwe inzichten kunt opdoen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

We organiseren een supervisiedag op maandag 17 juni van 9u30 tot 15u30. Tijdens deze dag krijg je de kans om te werken met echte situaties die je kunt inbrengen. We zullen zowel het bemiddelingsmodel als het emergentiemodel toepassen op jouw specifieke cases.

Ons doel is om intensief te werken aan verschillende aspecten van de aanpak, en samen met jou te zoeken naar effectieve interventies. Want zoals het gezegde luidt: oefening baart kunst!

Dus, zoek je een manier om je bemiddelingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor onze supervisiedag en maak je klaar om te groeien en te excelleren in het bemiddelen binnen organisaties en met groepen, met specifieke aandacht voor de onderwijscontext.

Remarks

  • Inschrijving incl. lunch en koffiepauzes.

Course number:
GA109-terugkom-groepen
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Education and Pedagogy, Psychology, Law
Language:
NL
Academic year:
2023 - 2024
Starting date:
17.06.2024
Lecturers:
Franky De Meyer
Contact person:
gandaius@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.