Geneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° DYWOND Nederlands
Tags: Postgraduaatsopleidingen

Beschrijving

Wondzorg is een bij uitstek multidisciplinair gebeuren. Tijdens de laatste decennia zijn enorme evoluties opgetreden in dit expertisedomein.

In deze opleiding worden klinische expertise en de inzichten uit wetenschappelijk onderzoek m.b.t. wondzorg gebundeld. De opleiding is bedoeld voor verpleegkundigen, vroedvrouwen, artsen en andere professionele gezondheidswerkers.

Deze opleiding wordt gezamenlijk georganiseerd door de Universiteit Gent, Arteveldehogeschool, Hogeschool Gent en Hogeschool West-Vlaanderen.

Programma

Het postgraduaat heeft een omvang van 30 studiepunten en telt 9 modules:

Het postgraduaat loopt over een periode van 2 jaar. Jaarlijks wordt de basismodule georganiseerd en 4 verdiepende modules. De opleidingscyclus start met de basismodule. Instappen op een andere moment is mogelijk na advies van de coördinator.

In academiejaar 2021-2022 wordt de basismodule georganiseerd en deze verdiepende modules:

  • Brandwonden
  • Acute wonden
  • Oncologische wonden
  • Wetgeving

Bekijk hier het programma van deze postgraduaatsopleiding.

Cursusnummer:
DYWOND
Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen, Verpleegkunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
27.09.2021
Contactpersoon:
ghall@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.