Postgraduaatsopleiding Psychomotorische therapie bij kinderen

Start op 26.09.2022

Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° DYPMTK Nederlands
Tags: Postgraduaatsopleidingen

Beschrijving

Deze opleiding biedt een doorgedreven vorm van klinisch redeneren en het aanleren van praktische vaardigheden in het domein van de psychomotorische therapie en kinesitherapie bij kinderen met milde neuro-motorische stoornissen. Het studieprogramma is op academisch niveau en competentiegericht. Niet zozeer losstaande kennis, inzichten, vaardigheden en attitudes worden aangeleerd maar deze komen geïntegreerd aan bod in concrete en complexe situaties, waarbij de studenten maximale zelfstandigheid leren aan de dag leggen. Daarnaast zijn interdisciplinair denken, samenwerken en communicatieve vaardigheden in het domein van de geestelijke gezondheidszorg belangrijk eindtermen van dit postgraduaat.

Programma

Het postgraduaat loopt over een periode van 1 jaar en heeft een omvang van 21 studiepunten.

Bekijk hier het volledige programma van deze postgraduaatsopleiding.

Cursusnummer:
DYPMTK
Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022, 2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Contactpersoon:
ghall@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.