(Bio-)ingenieurswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° IO2023 Nederlands
Tags: Postgraduaatsopleidingen

Beschrijving

De opleiding (Foundations track) bestaat naast je innovatiestage (20 sp.) ook uit een individueel vakkenpakket van minstens 9 studiepunten. Je stelt je eigen programma samen in functie van die competenties die je verder wilt ontwikkelen, volgens de richtlijnen van de universiteit van inschrijving.

Je kan het Foundations track (29 sp.) combineren met je masteropleiding. Zo heb je de mogelijkheid om het programma op te nemen in het eerste semester, in het tweede semester of gespreid over een heel academiejaar, eventueel aangevuld met je resterende studiepunten van de master.

Alle info: https://innoverendondernemen.be/home/opleidingsprogramma/foundations/

Programma

Innovatieproject

Je gaat op zoek naar een innovatiestage in een bedrijf naar keuze, en werkt er aan een innovatief project. Vanuit het bedrijf krijg je een mentor toegewezen.

Vakken rond innovatie, ondernemerschap en professional skills

Je selecteert voor min. 3 sp. aan vakken uit onderstaande lijst, in samenspraak met je coach.

Aanbevolen vakken

De rest van je opleidingsprogramma vul je aan met verbredende en verdiepende vakken vanuit het aanbod van de drie universiteiten.

Cursusnummer:
IO2023
Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
(Bio-)ingenieurswetenschappen, Architectuur en ontwerp, Bio-ingenieur, Burgerlijk ingenieur, Economie, business en (publiek) management, Gezondheidswetenschappen, Industrieel ingenieur
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024
Startdatum:
30.10.2023
Contactpersoon:
ugain@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.