(Bio)Engineering

Interested?

More information
° IO2023 NL
Tags: Postgraduaatsopleidingen

Description

De opleiding (Foundations track) bestaat naast je innovatiestage (20 sp.) ook uit een individueel vakkenpakket van minstens 9 studiepunten. Je stelt je eigen programma samen in functie van die competenties die je verder wilt ontwikkelen, volgens de richtlijnen van de universiteit van inschrijving.

Je kan het Foundations track (29 sp.) combineren met je masteropleiding. Zo heb je de mogelijkheid om het programma op te nemen in het eerste semester, in het tweede semester of gespreid over een heel academiejaar, eventueel aangevuld met je resterende studiepunten van de master.

Alle info: https://innoverendondernemen.be/home/opleidingsprogramma/foundations/

Program

Innovatieproject

Je gaat op zoek naar een innovatiestage in een bedrijf naar keuze, en werkt er aan een innovatief project. Vanuit het bedrijf krijg je een mentor toegewezen.

Vakken rond innovatie, ondernemerschap en professional skills

Je selecteert voor min. 3 sp. aan vakken uit onderstaande lijst, in samenspraak met je coach.

Aanbevolen vakken

De rest van je opleidingsprogramma vul je aan met verbredende en verdiepende vakken vanuit het aanbod van de drie universiteiten.

Course number:
IO2023
Type:
Postgraduate Studies
Area of interest:
(Bio)Engineering, Architecture and Design, Bioengineering, Civil Engineer, Economics, Business and (Public) Management, Health Sciences, Engineering Technology
Language:
NL
Academic year:
2023 - 2024
Starting date:
30.10.2023
Contact person:
ugain@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.