PM-06: GEANNULEERD: INTERACTIEVE WORKSHOP: “Teamontwikkeling en samenwerken: welke zijn de cruciale fundamenten om als team samen te werken”

Start op 10.02.2022

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° PM-06 Nederlands
Tags: Praktijkmanagement en ondernemerschap

Beschrijving

Frustraties worden soms maanden, jarenlang onder de mat geschoven. Conflicten worden uit de weg gegaan voor de lieve vrede, om de harmonie te bewaren. Elkaar aanspreken bij fouten of niet nagekomen afspraken is moeilijk. Kliekjes worden gevormd, het roddelcircuit verziekt de sfeer. Beslissingen nemen lukt niet meer. Het vertrouwen onderling is compleet zoek, van samen naar resultaten toewerken is geen sprake meer - het is elk voor zich.

In deze workshop krijg je massa’s tips hoe je als teamlid of leidinggevende terug als one team in formatie kan vliegen. Samenwerken als one team is immers een sine qua non om kwaliteit neer te kunnen zetten en tevreden klanten te maken. Als voorbereiding vullen jullie een online team assessment vragenlijst in over hoe het vandaag gesteld is met jullie team werking. Aan de hand van de antwoorden vul ik deze workshop vol gerichte tips die jij kan toepassen om op een plezantere, effectievere manier samen te werken.

Cursusnummer:
PM-06
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
10.02.2022
Lesgevers:
Bleuzé Magali
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.