PM-06: GEANNULEERD: INTERACTIEVE WORKSHOP: “Teamontwikkeling en samenwerken: welke zijn de cruciale fundamenten om als team samen te werken”

Starts on 10.02.2022

Veterinary Medicine

Interested?

More information
° PM-06 NL
Tags: Praktijkmanagement en ondernemerschap

Description

Frustraties worden soms maanden, jarenlang onder de mat geschoven. Conflicten worden uit de weg gegaan voor de lieve vrede, om de harmonie te bewaren. Elkaar aanspreken bij fouten of niet nagekomen afspraken is moeilijk. Kliekjes worden gevormd, het roddelcircuit verziekt de sfeer. Beslissingen nemen lukt niet meer. Het vertrouwen onderling is compleet zoek, van samen naar resultaten toewerken is geen sprake meer - het is elk voor zich.

In deze workshop krijg je massa’s tips hoe je als teamlid of leidinggevende terug als one team in formatie kan vliegen. Samenwerken als one team is immers een sine qua non om kwaliteit neer te kunnen zetten en tevreden klanten te maken. Als voorbereiding vullen jullie een online team assessment vragenlijst in over hoe het vandaag gesteld is met jullie team werking. Aan de hand van de antwoorden vul ik deze workshop vol gerichte tips die jij kan toepassen om op een plezantere, effectievere manier samen te werken.

Course number:
PM-06
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Veterinary Medicine
Language:
NL
Academic year:
2021 - 2022
Starting date:
10.02.2022
Lecturers:
Bleuzé Magali
Contact person:
acvetmed@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.