Online Seminarie De instabiele schouder: richtlijnen voor oefentherapeutische aanpak - Prof. dr. Ann Cools

Start op 16.06.2020

Kinesitherapie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° WEB_ISO20 Nederlands
Tags: Generiek toegankelijke kinesitherapie , Kinesitherapie bij neurologische aandoeningen , Online aanbod , Sportkinesitherapie

Beschrijving

Datum: op dinsdag 16 juni 2020 tussen 19u-21u.

Accreditatiepunten: 4 punten - Pro-Q-Kine

U ontvangt een uitnodiging in uw mailbox met daarin een link naar de virtuele ruimte op MS Teams (U kunt zich via de link aanmelden vanaf 18u45.)

Inhoud:

Schouderinstabiliteit overkoepelt een grote variabiliteit aan klinische presentaties, van de traumatische luxatie, over de sportgerelateerde verworven instabiliteit, naar de aangeboren multidirectionele instabiliteit. Hoewel de krijtlijnen en doelstellingen van de behandeling zeer gelijkaardig zijn, nl het verbeteren van de lokale spiercontrole, verhogen van de coördinatie, stabiliteit en functionele kracht, heeft elke vorm van instabiliteit toch zijn eigen specifieke aanpak. Het doel van deze webinar is a) even stil te staan bij de verschillende eigenschappen van de types instabiliteit, en b) dieper in te gaan op oefentherapeutische richtlijnen voor elk van de 3 categorieën.

Cursusnummer:
WEB_ISO20
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2019 - 2020, 2020 - 2021
Startdatum:
16.06.2020
Lesgevers:
Ann Cools
Contactpersoon:
acrehab@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.