Micro-credential Security & Intelligence

Start op 16.02.2023

Recht

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° n/a Nederlands
Tags: Security, beveiliging, intelligence, inlichtingendiensten

Een interdisciplinaire benadering van beveiliging en inlichtingenstudies.

Beschrijving

Beveiligings- en inlichtingendiensten kennen een aantal overlappingen op vlak van methodiek en analyse, maar zeker ook verschillen. In deze micro-credential worden beide contexten, security en intelligence, samengebracht in één vak, maar wel apart behandeld, zodat maximaal met de respectievelijke specificiteiten en karakteristieken kan worden rekening gehouden.

Voor wie?

Deze micro-credential is bedoeld voor eenieder die een overzicht wil verkrijgen van wat security en intelligence inhouden en hoe relevante thema’s in deze domeinen kunnen worden bestudeerd vanuit een academisch perspectief.

Voor wie?

Studenten in de master in de veiligheidswetenschappen en in de master in de internationale betrekkingen en diplomatie kunnen deze micro-credential niet volgen.

  • In het algemeen: studenten, professsionals, academici en alle andere geïnteresseerde doelgroepen
  • Specifiek: beveiligings- en bewakingsdiensten, private veiligheidssector, industrieën, lokale overheden, regionale en federale overheden, politie, justitie, defensie, Veiligheid van de Staat, ADIV, OCAD, enzovoort

Programma

9 studiepunten

Cursusnummer:
n/a
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Recht, Sociale wetenschappen
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
16.02.2023
Lesgevers:
​Wim Hardyns


​Geert Bogaerts​

​Kenneth Lasoen​
Locatie

UAntwerpen Stadscampus

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.