Micro-credential Beveiliging en inlichtingenstudies

Start op 01.10.2024

Recht

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° n/a Nederlands
Tags: Security, beveiliging, intelligence, inlichtingendiensten

Een interdisciplinaire benadering van beveiliging en inlichtingenstudies

Beschrijving

Beveiligings- en inlichtingendiensten kennen een aantal overlappingen op vlak van methodiek en analyse, maar zeker ook verschillen. In deze micro-credential worden beide contexten, security en intelligence, samengebracht in één vak, maar wel apart behandeld, zodat maximaal met de respectievelijke specificiteiten en karakteristieken kan worden rekening gehouden.

Voor wie?

Deze micro-credential is bedoeld voor eenieder die een overzicht wil verkrijgen van wat security en intelligence inhouden en hoe relevante thema’s in deze domeinen kunnen worden bestudeerd vanuit een academisch perspectief.

Voor wie?

Studenten in de master in de veiligheidswetenschappen en in de master in de internationale betrekkingen en diplomatie kunnen deze micro-credential niet volgen.

  • In het algemeen: studenten, professsionals, academici en alle andere geïnteresseerde doelgroepen
  • Specifiek: beveiligings- en bewakingsdiensten, private veiligheidssector, industrieën, lokale overheden, regionale en federale overheden, politie, justitie, defensie, Veiligheid van de Staat, ADIV, OCAD, enzovoort

Programma

9 studiepunten

Cursusnummer:
n/a
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen, Micro-credentials
Interessegebied:
Recht, Sociale wetenschappen
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2024 - 2025
Startdatum:
01.10.2024
Lesgevers:
​Wim Hardyns


​Geert Bogaerts​

​Kenneth Lasoen​
Locatie

UAntwerpen Stadscampus

Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.