Micro-credential Beveiliging en inlichtingenstudies

Starts on 23.09.2024

Law

Interested?

More information
° n/a NL
Tags: Security, beveiliging, intelligence, inlichtingendiensten

Een interdisciplinaire benadering van beveiliging en inlichtingenstudies

Description

Beveiligings- en inlichtingendiensten kennen een aantal overlappingen op vlak van methodiek en analyse, maar zeker ook verschillen. In deze micro-credential worden beide contexten, security en intelligence, samengebracht in één vak, maar wel apart behandeld, zodat maximaal met de respectievelijke specificiteiten en karakteristieken kan worden rekening gehouden.

Voor wie?

Deze micro-credential is bedoeld voor eenieder die een overzicht wil verkrijgen van wat security en intelligence inhouden en hoe relevante thema’s in deze domeinen kunnen worden bestudeerd vanuit een academisch perspectief.

Voor wie?

Studenten in de master in de veiligheidswetenschappen en in de master in de internationale betrekkingen en diplomatie kunnen deze micro-credential niet volgen.

  • In het algemeen: studenten, professsionals, academici en alle andere geïnteresseerde doelgroepen
  • Specifiek: beveiligings- en bewakingsdiensten, private veiligheidssector, industrieën, lokale overheden, regionale en federale overheden, politie, justitie, defensie, Veiligheid van de Staat, ADIV, OCAD, enzovoort

Program

9 studiepunten

Course number:
n/a
Type:
Short- en long-term programmes, Micro-credentials
Area of interest:
Law, Social Sciences
Language:
NL
Academic year:
2024 - 2025
Starting date:
23.09.2024
Lecturers:
​Wim Hardyns


​Geert Bogaerts​

​Kenneth Lasoen​
Location

UAntwerpen Stadscampus

More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.