F-07: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk)

Start op 09.03.2023

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° F-07 Nederlands Online beschikbaar
Tags: Veterinaire Volksgezondheid

Beschrijving

Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk), waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.

Opmerkingen

De link naar de livestream en on demand video vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'.

Cursusnummer:
F-07
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
09.03.2023
Lesgevers:
Notebaert Eveline
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.