F-07: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk)

Starts on 09.03.2023

Veterinary Medicine

Interested?

More information
° F-07 NL Available online
Tags: Veterinaire Volksgezondheid

Description

Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk), waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.

Remarks

De link naar de livestream en on demand video vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'.

Course number:
F-07
Type:
Short- and long-term programmes
Area of interest:
Veterinary Medicine
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Starting date:
09.03.2023
Lecturers:
Notebaert Eveline
Contact person:
acvetmed@ugent.be
More information
Available online

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.