F-04: Bedrijfsgeassisteerde keuringen in pluimveeslachthuizen

Start op 10.03.2022

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° F-04 Nederlands
Tags: Veterinaire Volksgezondheid

Beschrijving

Tijdens het eerste deel van de studienamiddag zal het wettelijk kader met betrekking tot de bedrijfsgeassisteerde keuringen in pluimveeslachthuizen worden geduid. In het tweede deel wordt de opleiding die bedrijfsassistenten moeten volgen toegelicht, alsook praktijkervaringen gedeeld met betrekking tot de toepassing van de bedrijfsgeassisteerde keuring in zowel een braadkip- als een leghenslachthuis.

Programma

14u-14u30: Karolien Vanderschot: Bedrijfsgeassisteerde keuringen in pluimveeslachthuizen: het wettelijk kader toegelicht.

14u30-17u: Bart Spanoghe: Praktijkervaringen met de implementatie van de bedrijfsgeassisteerde keuring in braadkip- en leghenslachthuizen.

Opmerkingen

Voor deelnemers die werknemer zijn van Paritair Comité 118 of 220 kan er een tussenkomst verkregen worden van 70 € per halve dag opleiding via het opleidingsfonds van de voedingssector.
Dit wordt automatisch voor u geregeld.

Cursusnummer:
F-04
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
10.03.2022
Lesgevers:
Spanoghe Bart
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.