F-04: Bedrijfsgeassisteerde keuringen in pluimveeslachthuizen

Starts on 10.03.2022

Veterinary Medicine

Interested?

More information
° F-04 NL
Tags: Veterinaire Volksgezondheid

Description

Tijdens het eerste deel van de studienamiddag zal het wettelijk kader met betrekking tot de bedrijfsgeassisteerde keuringen in pluimveeslachthuizen worden geduid. In het tweede deel wordt de opleiding die bedrijfsassistenten moeten volgen toegelicht, alsook praktijkervaringen gedeeld met betrekking tot de toepassing van de bedrijfsgeassisteerde keuring in zowel een braadkip- als een leghenslachthuis.

Program

14u-14u30: Karolien Vanderschot: Bedrijfsgeassisteerde keuringen in pluimveeslachthuizen: het wettelijk kader toegelicht.

14u30-17u: Bart Spanoghe: Praktijkervaringen met de implementatie van de bedrijfsgeassisteerde keuring in braadkip- en leghenslachthuizen.

Remarks

Voor deelnemers die werknemer zijn van Paritair Comité 118 of 220 kan er een tussenkomst verkregen worden van 70 € per halve dag opleiding via het opleidingsfonds van de voedingssector.
Dit wordt automatisch voor u geregeld.

Course number:
F-04
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Veterinary Medicine
Language:
NL
Academic year:
2021 - 2022
Starting date:
10.03.2022
Lecturers:
Spanoghe Bart
Contact person:
acvetmed@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.