Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° fysio hond Nederlands
Tags: Fysiotherapie

Beschrijving

Leer hoe je patiënten nog beter kan ondersteunen en helpen aan de hand van deze evidence-based opleiding fysiotherapie hond. Er zal worden ingegaan op verschillende fysiotherapeutische technieken waarbij zowel diagnostische als therapeutische handelingen aan bod komen, met als doel jullie de vaardigheden aan te leren om jullie patiënten van de beste te zorg te kunnen voorzien.

7 theoretische lesdagen

4 dagen hands-on training in kleine groepjes

Het vernieuwde programma bestaat zowel uit theoretische lessen als hands-on training over de fysiotherapeutische aanpak van neurologische patiënten, orthopedische patiënten, sporthonden en ook het toepassen van fysiotherapie als onderdeel van multimodaal pijn management. Het team van lesgevers bestaat uit specialisten op vlak van fysiotherapie, orthopedie, neurologie, sportgeneeskunde en pijnmanagement.

Deze opleiding kan gevolgd worden door zowel dierenartsen als kinesitherapeuten die reeds de module ‘Inleiding tot de Dierfysiotherapie’ gevolgd hebben.

Opmerkingen

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidies via de KMO portefeuille.

Als kleine onderneming hebt u recht op een steun van 30% wat het inschrijvingsgeld ten eigen koste op een bedrag van 2940 euro brengt.

Deze prijs is incl. de eerste 2 examenkansen/ dagen.

Cursusnummer:
fysio hond
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024
Startdatum:
06.02.2024
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.