Veterinary Medicine

Interested?

More information
° fysio hond NL
Tags: Fysiotherapie

Description

Leer hoe je patiënten nog beter kan ondersteunen en helpen aan de hand van deze evidence-based opleiding fysiotherapie hond. Er zal worden ingegaan op verschillende fysiotherapeutische technieken waarbij zowel diagnostische als therapeutische handelingen aan bod komen, met als doel jullie de vaardigheden aan te leren om jullie patiënten van de beste te zorg te kunnen voorzien.

7 theoretische lesdagen

4 dagen hands-on training in kleine groepjes

Het vernieuwde programma bestaat zowel uit theoretische lessen als hands-on training over de fysiotherapeutische aanpak van neurologische patiënten, orthopedische patiënten, sporthonden en ook het toepassen van fysiotherapie als onderdeel van multimodaal pijn management. Het team van lesgevers bestaat uit specialisten op vlak van fysiotherapie, orthopedie, neurologie, sportgeneeskunde en pijnmanagement.

Deze opleiding kan gevolgd worden door zowel dierenartsen als kinesitherapeuten die reeds de module ‘Inleiding tot de Dierfysiotherapie’ gevolgd hebben.

Remarks

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidies via de KMO portefeuille.

Als kleine onderneming hebt u recht op een steun van 30% wat het inschrijvingsgeld ten eigen koste op een bedrag van 2940 euro brengt.

Deze prijs is incl. de eerste 2 examenkansen/ dagen.

More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.