Bedrijven

Aanbod voor bedrijven

Ben je op zoek naar een opleiding op maat van jouw organisatie of bedrijf? Zoek niet verder!

Is jouw bedrijf of organisatie klaar voor de uitdagingen van morgen?

De wereld is in verandering en de transities volgen elkaar in snel tempo op. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan academische opleidingen om jouw medewerkers de competenties voor de toekomst bij te brengen.

Wist jij dat Universiteiten jouw partner kunnen zijn?

Laten we de samen werken. Universiteiten en bedrijven. Om zo de laatst verworven kennis in wetenschappelijk onderzoek direct te delen met professionals uit het werkveld. Ben je HR-manager, CEO of opleidingsverantwoordelijke? We bekijken samen jouw opleidingsnoden en brengen je in contact met de juiste opleidingen en professoren. En ja, dat kan ook 'in house' en/of op maat.

Samenwerken een succesverhaal.

We zijn niet meer aan ons proefstuk toe. Zo is de opleiding 'Waterstof: een cruciaal puzzelstuk in de energietransitie' een mooi voorbeeld van een fijne samenwerking tussen UGent, Agoria en de industrie. Afgestemd op de actuele noden. Een ander voorbeeld is het 'Postgraduate programme AI for the Common Good' waarvoor je momenteel kan inschrijven bij VUB. Maar niet alle voorbeelden zal je online vinden en zijn toegankelijk voor het grote publiek. We bekijken samen welke inhoud, welke timing en welke opleidingsvorm het best past.

Contacteer ons nu. Wij luisteren en helpen je graag verder.

Stel jouw vraag hier

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.