Economie, business en (publiek) management

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° EB23_FutureOfWork_4 Nederlands
Tags: Volledig aanbod , Korte opleidingen

Beschrijving

De hedendaagse dynamiek van mens tot mens op de werkplek dwingt leiders tot mensgericht leiderschap, gedefinieerd als leiden met authenticiteit, empathie en aanpassingsvermogen. Deze eigenschappen worden al enige tijd geschaard bij de belangrijkste kwaliteiten van grote leiders - maar ze werden beschouwd als leuk om te hebben -nice to have. Vandaag de dag eisen werknemers ze. Hoe kan je als leider veerkrachtig reageren alsook de veerkracht in je team versterken. Elke Geraerts deelt haar inzichten uit de neuropsychologie en geeft je concrete handvatten om te leiden met lef.

Opmerkingen

Na ontvangst en verwerking van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging (incl. wegbeschrijving in geval van on campus). Na inschrijving wordt u elektronisch de factuur toegestuurd. Het documentatiemateriaal en een MS Teams link in geval van online sessie, wordt voorafgaand aan de opleiding elektronisch ter beschikking gesteld van de deelnemers. Na afloop van de opleiding wordt een attest van deelname uitgereikt en op het platform ter beschikking gesteld. Daarnaast krijgt u als deelnemer een evaluatieformulier om feedback te geven over deze opleiding.

Inschrijven kan tot één week voor de dag van de desbetreffende sessie. Inschrijvingen kunnen uitsluitend per email, tot uiterlijk één week voor de dag van de desbetreffende sessie worden geannuleerd. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een verhinderde deelnemer kan zich steeds door een collega laten vervangen.

Cursusnummer:
EB23_FutureOfWork_4
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Economie, business en (publiek) management
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023, 2023 - 2024
Startdatum:
25.04.2024
Lesgevers:
Elke Geraerts
Contactpersoon:
febacademy@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.