Vakdierenarts kleine huisdieren

Start op 07.10.2021

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° VDA KHD Nederlands
Tags: Vakdierenarts

Beschrijving

De opleiding “Vakdierenarts Kleine Huisdieren” bouwt verder op de stevige basis die het diploma dierenarts optie kleine huisdieren reeds biedt. Het programma staat garant voor een verdieping in en actualisering van de geneeskunde van de gezelschapsdieren. Deze opleiding is zowel gericht op de meer ervaren dierenarts, die hier kennis maakt met de meest recente inzichten, technieken en behandelingen, als op de recenter afgestudeerde dierenarts, die door de grote deskundigheid van de sprekers nog veel kan bijleren. Per vakgebied worden beknopt de belangrijkste zaken eerst goed opgefrist, om daarna verder in te gaan op de ontwikkelingen van de laatste jaren en de nieuwe inzichten binnen het vakgebied. De nadruk wordt daarbij vooral gelegd op die aspecten die van belang zijn voor de gezelschapsdierendierenarts met een eerste- of tweedelijns praktijk en het geheel is bijgevolg voorzien van meerdere praktische tips.

Aan het eind van deze opleiding behaalt u een getuigschrift van de UGent. Bovendien krijgt u de titel “Vakdierenarts Kleine Huisdieren”, erkend bij de Orde der Dierenartsen. Deze opleiding is goedgekeurd door VetCEE. (http://www.fve.org/education/vetcee.php)

Programma

Voor gedetailleerd programma stuur mail naar acvetmed@ugent.be

Opmerkingen

KMO-portefeuille

Hoe aanvragen?

1. U schrijft zich in voor een opleiding via de website van de academie voor levenslang leren.

Na inschrijving ontvangt U een e-mail met daarin uw bestelbevestiging. Wat later zal u ook een e-mail ontvangen vanwege de Universiteit Gent (betaalverzoek@ugent.be) met de factuur toegevoegd als bijlage.

BELANGRIJK: Als u gebruik wil maken van de KMO-portefeuille dan mag u deze factuur niet rechtstreeks betalen aan de UGent.

2. U doet online de subsidieaanvraag op www.kmo-portefeuille.be ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Het erkenningsnummer van de UGent voor de opleidingen in het kader van levenslang leren is DV.O103194 (De O na DV. is een klinker en niet het cijfer nul, de tweede is wel een nul)

3. Na de aanvraag stort u uw eigen aandeel van de cursusprijs naar de financiële partner van de overheid Sodexo.

4. De Vlaamse Overheid stort het resterende percentage in uw KMO-portefeuille.

5. Vergeet als allerlaatste stap niet om via de website www.kmo-portefeuille.be opdracht tot betaling (doorstorting) te geven wanneer het totale bedrag (100%) in de KMO-portefeuille zit.

BELANGRIJK: Bij deze stap vermeldt u het nummer (factuurnummer: begint met 75 en bestaat uit 10 cijfers) van de factuur die u ontving van de Universiteit Gent (betaalverzoek@ugent.be).

Cursusnummer:
VDA KHD
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
07.10.2021
Lesgevers:
De Roover Katrien
Smets Pascale
Mampaey Gitte
Nauwynck Hans
Paepe Dominique
Broeckx Bart
Cox Eric
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.