Taal en literatuur

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° CST-K2210 Nederlands
Tags: Koreaans, taalcursus Koreaans, cursus Koreaans, opleiding Koreaans, avondcursus Koreaans, basiscursus Koreaans, Koreaans voor beginners, beginnerscursus Koreaans, Koreaans voor gevorderden

jaarcursussen Koreaans - 1 avond per week - Stadscampus (Antwerpen) of online

Beschrijving

Avondcursussen Koreaans voor studenten en hooggeschoolde volwassenen.
Verschillende niveaus en verschillende settings: op campus of online.
Op het einde van de cursus leg je een examen af en ontvang je een certificaat.
Het lesmateriaal is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.
Bepaalde doelgroepen krijgen korting.

Programma

Met de jaarcursus Koreaans staat voor jou een gevarieerde en uitdagende cursus op het programma. Eén intensief contactmoment per week, gedurende een volledig academiejaar, creëert de mogelijkheid om de basis van de taal, haar schrift en haar cultuur te leren en te beleven. Aangevuld met een flinke dosis motivatie, doorzetting en zelfstudie zal je versteld staan van je kennis op het einde van de jaarcursus.

Online cursus niveau 1: Deze cursus heeft dezelfde inhoud en doelstellingen als de cursus op campus maar de setting is live online waardoor je niet wekelijks naar Antwerpen-Centrum moet pendelen. Je krijgt veel oefenkansen, leert veel op korte tijd en wordt uitgedaagd om de taal te leren op een communicatieve manier. De steuntaal van deze cursus is Engels.

Cursusnummer:
CST-K2210
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Taal en literatuur
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
10.10.2022
Contactpersoon:
talen@linguapolis.be
Locatie

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.