Language en Literature

Interested?

More information
° K2425 NL Available online
Tags: Koreaans, taalcursus Koreaans, cursus Koreaans, opleiding Koreaans, avondcursus Koreaans, basiscursus Koreaans, Koreaans voor beginners, beginnerscursus Koreaans, Koreaans voor gevorderden

jaarcursussen Koreaans - 1 avond per week - Stadscampus (Antwerpen) of online

Description

Avondcursussen Koreaans voor studenten en hooggeschoolde volwassenen.
Verschillende niveaus en verschillende settings: op campus of online.
Op het einde van de cursus leg je een examen af en ontvang je een certificaat.
Bepaalde doelgroepen krijgen korting.

Program

Met de jaarcursus Koreaans staat voor jou een gevarieerde en uitdagende cursus op het programma. Eén intensief contactmoment per week, gedurende een volledig academiejaar, creëert de mogelijkheid om de basis van de taal, haar schrift en haar cultuur te leren en te beleven. Aangevuld met een flinke dosis motivatie, doorzetting en zelfstudie zal je versteld staan van je kennis op het einde van de jaarcursus.

Online cursus: Deze cursus heeft dezelfde inhoud en doelstellingen als de cursus op campus maar de setting is live online waardoor je niet wekelijks naar Antwerpen-Centrum moet pendelen. Je krijgt veel oefenkansen, leert veel op korte tijd en wordt uitgedaagd om de taal te leren op een communicatieve manier. De steuntaal van deze cursus is Engels.

Course number:
K2425
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Language en Literature
Language:
NL
Academic year:
2024 - 2025
Starting date:
01.10.2024
Contact person:
talen@linguapolis.be
Location

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

More information
Available online

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.