Online Seminarie The Mindful Revolution!? Zin en onzin van mindfulness in de praktijk - Björn Prins

Start op 18.06.2020

Kinesitherapie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° IC_MF20 Nederlands
Tags: Generiek toegankelijke kinesitherapie , Multidisciplinair , Online aanbod

Beschrijving

Datum : donderdag 18 juni van 19u - 21u

Accreditatiepunten: 4 punten - Pro-Q-Kine

U ontvangt een uitnodiging in uw mailbox met daarin een link naar de virtuele ruimte op MS Teams (U kunt zich via de link aanmelden vanaf 18u45.)

The Mindful Revolution!?
Zin en onzin van mindfulness in de praktijk

De enorme populariteit van de mindfulness based interventions is afgelopen jaren onmiskenbaar. Zowel vanuit de (klinische) praktijk waar het toegepast wordt voor patiënten met chronische pijn, fibromyalgie, depressie, angst, burn out … als in de wetenschappelijke community (>30.000 hits op sciencedirect) is er sprake van een zogenaamde mindfulness revolution.

Tijdens dit interactief webinar maak je kennis met deze mind-body medicine benadering. We bespreken de oorsprong, de techniek en het werkingsmechanisme. We staan stil voor wie deze techniek geschikt is en op welke wijze je zelf zaken kan initiëren of wanneer het beter is om door te verwijzen naar andere hulpverleners. Tijdens dit webinar gaan we uiteraard ook aan de slag met mindfulness, zodat we de techniek vanuit de eigen ervaring kunnen onderzoeken. Zo leer je hoe je deze technieken zelf kan toepassen om je eigen stress de baas te blijven en waarde(n)vol in het leven te staan.

Cursusnummer:
IC_MF20
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2019 - 2020, 2020 - 2021
Startdatum:
18.06.2020
Contactpersoon:
acrehab@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.