Architectuur en ontwerp

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° n/a Nederlands

Hou de impact op het milieu van een product of dienst zo laag mogelijk

Beschrijving

Ecodesign heeft als doel de impact van het product of dienst op het milieu zo laag mogelijk te houden. Dat houdt meer in dan alleen het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen. In deze module leer je welke duurzame interventies mogelijk zijn in elke fase, van concept tot recyclage van het product.

Doelgroep:

Iedereen die geïnteresseerd is in of gepassioneerd is door duurzaamheid en productontwikkeling. Professionals die een gestructureerde update willen over de laatste evoluties in dit gebied in een compact tijdsbestek zijn meer dan welkom.

Programma

Eerste deel van (theorie) Duurzaam Ontwerpen

3 STP, SEM 1

Cursusnummer:
n/a
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Architectuur en ontwerp, Industrieel ingenieur
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024
Startdatum:
01.10.2023
Lesgevers:
Karine Van Doorsselaer
Locatie

UAntwerpen Stadscampus

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.