KA-03: Klanthousiasme! Met workshops!

Start op 19.10.2021

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° KA-03 Nederlands
Tags: Dierenartsassistenten

Beschrijving

In deze vervolgcursus op de eerste Klanthousiasme-training wordt nader stil gestaan bij 'lastige situaties' en 'moeilijke mensen' in de praktijk. Hoe zorg je ervoor dat diereigenaren je adviezen daadwerkelijk opvolgen en trouw aan de ingestelde therapie zijn. Hoe ga je om met klachten? Hoe leer je 'nee' te zeggen tegen klanten en behoud je een gezonde work-life balance en hoe ga je om met 'gedoe over geld'. In deze cursus is er aandacht voor alle zaken die het prachtige dierenartsen beroep soms net wat minder leuk maken. Met als doel weer volop te genieten van je schitterende vak #lovemyjob.

Deze vervolgopleiding kan enkel gevolgd worden door mensen die klanthousiasme I of de communicatiemodule binnen de opleiding vakdierenarts kleine huisdieren volgden.

Opmerkingen

Ideaal komen er naar deze bijscholingsdag een dierenarts en assistent(e) van dezelfde praktijk.

Cursusnummer:
KA-03
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
19.10.2021
Lesgevers:
Wessels Roeland
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.