KA-01: De ondersteunende rol van de dierenartsassistent in het advies tot castratie en/of sterilisatie van uw hond en/of kat (AANGEPASTE DATUM!)

Start op 28.02.2023

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° KA-01 Nederlands
Tags: Dierenartsassistenten

Beschrijving

Type les: theorie

  • sterilisatie hond/kat: waarom is sterilisatie noodzakelijk? Wat zijn de nadelen? Wat is de ideale leeftijd? Kunnen loopse honden gesteriliseerd worden? Baarmoeder/ eierstokken verwijderd? Wat zijn de verschillende manieren?
  • Castratie hond/kat: wat is castratie? Wat zijn de redenen voor wel dan niet te castreren? Op welke manieren kan er gecastreerd worden?

Cursusnummer:
KA-01
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
28.02.2023
Lesgevers:
Van Soom Ann
Lannoo Joke
De Rooster Hilde
Van Goethem Bart
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.