K-16: Echografie abdomen opfrissing

Start op 19.04.2022

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° K-16 Nederlands
Tags: Kleine huisdieren

Beschrijving

De bedoeling van deze praktische namiddag is om aan de dierenartsen die de voorbije jaren de module echografie op onze faculteit volgden een update te geven over de laatste nieuwigheden in de echografie van het abdomen, en hen de kans te geven om moeilijke zaken nog eens te oefenen onder deskundige begeleiding. De namiddag wordt gestart met een korte herhaling van de juiste techniek om een compleet en systematisch echografisch onderzoek van het abdomen uit te voeren. Een niet te missen kans om u te vervolmaken in de wondere wereld van de echografie.

Programma

9u00-10u30: Herhaling basistechnieken & practicum (dr. E. Stock)

10u30-11u00: Koffiepauze

11u00-12u30: Practicum (Dr. E. Stock)

Opmerkingen

Voor deze namiddag hadden we graag aan de deelnemers gevraagd om een eigen dier mee te brengen.

Cursusnummer:
K-16
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
19.04.2022
Lesgevers:
Stock Emmelie
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.