Kunst en cultuur

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° LEZ004 Engels
Tags: Cultuur , Religie

Beschrijving

This lecture series is an initiative of the Ghent Centre for Buddhist Studies (GCBS) in collaboration with the Department of Languages and Cultures at Ghent University. It aims to offer an international forum for scholars and students interested and / or engaged in the field of Buddhist Studies.

Programma

Deze reeks bestaat uit acht lezingen in verband met Boeddhologie. We zijn nog volop aan het puzzelen, maar binnenkort mag je hier ons programma verwachten. Neem gerust al eens een kijkje naar onze eerdere reeksen!

Je kiest zelf of je je inschrijft voor de volledige reeks van 8 lezingen dan wel voor één of meerdere lezingen apart. Voorlopig kan je je enkel voor de volledige reeks inschrijven, maar ook dat brengen we binnenkort in orde.

Wanneer je je inschrijft, kan je aanduiden of je de lezingen ter plaatse dan wel online wil volgen.

  • Vink je ter plaatse aan, dan betaal je €5 per lezing of €40 voor de volledige reeks.
  • Vink je online aan, dan bezorgen wij jou via mail tijdig de link(s) om gratis mee te volgen.

Ben je lid van het Ghent Centre for Buddhist Studies? Dan mag je alle lezingen gratis bijwonen. We vragen je wel om via dit platform te registreren. Bij het afrekenen kan je aanvinken dat je deel uitmaakt van deze onderzoeksgroep.

Opmerkingen

contact

Cursusnummer:
LEZ004
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Kunst en cultuur, Taal en literatuur, Wijsbegeerte en ethiek
Taal:
Engels
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
14.02.2022
Lesgevers:
Ann Heirman
Contactpersoon:
humanitiesacademie@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.