16.03.’23

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: klimaatverandering, transitie, duurzaamheid, voedsel, mobilitieit, Green Deal,

Beschrijving

De toestand van ons klimaat: Wat kunnen we doen?

Inspiratie nodig voor een klimaatneutrale organisatie? Spijker je kennis bij in 2 dagen!

Welke rol is er voor organisaties en bedrijven weggelegd in de klimaattransitie? Hoe zet je als organisatie verdere stappen naar klimaatneutraliteit? We helpen je graag op weg met een intensieve en inspirerende bootcamp op 16 en 17 maart 2023.

In een tweedaagse bootcamp delen onze klimaatwetenschappers en andere experten hun expertise met jou en je organisatie. Ze gaan uit van een state-of-the-art expertise en een huidige stand van zaken om te komen tot een visie op de toekomst. Geen halve waarheden dus. Alleen maar feiten.

Ontmoet de experten in een open sfeer op onze groene campus in Brussel en laat je inspireren door hun innovatieve ideeën. Verdiep je in het klimaat en eindig deze tweedaagse boordevol inspiratie voor je eigen organisatie.

We verwachten een divers publiek: CEO's, CSR-functionarissen, milieucoördinatoren, beleidsmakers, onderzoekers en studenten.

Meer info op de VUB-website

Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Economie, business en (publiek) management, Burgerlijk ingenieur, (Bio-)ingenieurswetenschappen, Architectuur en ontwerp
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
16.03.2023
Lesgevers:
Cathy Macharis, Philippe Huybrechts, Tomas Wyns, Julien Blondeau, Niels De Temmerman, Waldo Galle, Tom Deliens, Hellen Houben, Thomas Bernheim, Liliana Lizarazo Rodriguez, Louise Knops, Tom Vermeiren, Kato Thibaut, Karen Puttemans,
Contactpersoon:
faces@vub.be
Locatie

VUB Main Campus Etterbeek
Pleinlaan, 2
1050 Elsene

Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.