17.03.’23

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 2223-circulair-bouwen Nederlands
Tags: Rechtsdomeinen

Beschrijving

Op 18 maart 2023 is het 'Global Recycling Day'. Gandaius Academy wil dit graag onder de aandacht brengen door een vrijdagse lunchlezing rond ‘circulair bouwen’ te organiseren. We weten allemaal wel dat ‘circulair bouwen’ ergens iets met duurzaamheid te maken heeft, maar Meester Wouter Rubens, advocaat, zet ons tijdens deze lunchlezing nog eens uiteen wat ‘circulair bouwen’ precies inhoudt. Daarna licht hij het belang van ‘circulair bouwen’ toe, en onderstreept hij de noodzaak om voor ‘circulair bouwen’ een goede juridische omkadering te ontwikkelen. Hij schetst niet alleen het reeds bestaande juridische kader, maar ook de lacunes, en de hete hangijzers.

Programma

  • 11:30 - 12:30 uur: Lezing
  • 12:30 - 13:00 uur: Vragenronde en lichte lunch

This is the day

Met het label "This is the Day" viert Gandaius op eigenzinnige wijze wereldwijde themadagen. Deze lezingen belichten steeds een actueel onderwerp, voor een breed publiek en worden begeleid door een lichte lunch.

Cursusnummer:
2223-circulair-bouwen
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
(Bio-)ingenieurswetenschappen, Architectuur en ontwerp, Burgerlijk ingenieur, Industrieel ingenieur, Recht
Taal:
Nederlands
Startdatum:
17.03.2023
Lesgevers:
Wouter Rubens
Contactpersoon:
gandaius@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.