Artificial Intelligence in het privaat- en ondernemingsrecht: enkele recente ontwikkelingen

09.02.’23

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° AI Nederlands Online beschikbaar
Tags: Rechtsdomeinen

Beschrijving

Artificial Intelligence vormt een grote uitdaging voor regelgevers en rechtshandhavers wereldwijd. Verschillende onderzoekers van de faculteit Recht en Criminologie gaan in het kader van hun doctoraatsonderzoek op deze uitdagingen in.

Deze studie-avond vormt de kick-off van onze Gandaius Voorsprong-serie en vindt plaats op 9 februari 2023. Onder het label “Gandaius Voorsprong” geven wij graag het woord aan nieuwere namen in de onderzoekswereld. Zij delen de resultaten van hun doctoraatsonderzoek, met bijzondere aandacht voor de praktische toepassing ervan in het werkveld.

Programma

Tijdens deze studieavond bieden zij een overzicht van een aantal belangrijke recente ontwikkelingen binnen hun onderzoekdomeinen, met focus op de belangrijke aandachtspunten voor de rechtspraktijk.

Opmerkingen

De kmo-portefeuille kan aangewend worden voor de betaling van het inschrijvingsgeld (ons accreditatienummer: DV.O103194).

Cursusnummer:
AI
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
AI en Data Science, Recht
Taal:
Nederlands
Startdatum:
09.02.2023
Lesgevers:
Paulien Wymeersch
Floris Mertens
Julie Goetghebuer
Wim De Mulder
Henri Arno
Contactpersoon:
gandaius@ugent.be
Locatie

Auditorium G

Meer informatie
Online beschikbaar

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.