Kunst en cultuur

Het academische domein van 'Kunst en cultuur' omvat een rijke en gevarieerde wereld van creativiteit, expressie en reflectie. Hier vinden we niet alleen disciplines die kunst en cultuur direct onderzoeken, maar ook opleidingen gericht op wijsbegeerte en ethiek, evenals sociale wetenschappen die de menselijke samenleving en haar culturele dynamiek bestuderen.
NA home4 CROP

Waarom bijleren binnen het domein Kunst en Cultuur?

Dit domein biedt een overvloed aan mogelijkheden om je kennis en begrip van kunst, cultuur en de menselijke samenleving te verdiepen of te verbreden.

Of het nu gaat om het verkennen van grote kunstbewegingen door de eeuwen heen, het begrijpen van de ethische dilemma's van onze tijd, of het analyseren van de complexe weefsels van samenlevingen, er zijn diverse leermogelijkheden beschikbaar, variërend van lezingen en studiedagen tot kort- en langlopende opleidingen.

Opleidingen per interessegebied

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.