Vakdierenarts kleine huisdieren jaar 2

Starts on 06.10.2022

Veterinary Medicine

Interested?

More information
° VDA KHD 2022-2023 NL
Tags: Vakdierenarts

Description

De opleiding “Vakdierenarts Kleine Huisdieren” bouwt verder op de stevige basis die het diploma dierenarts optie kleine huisdieren reeds biedt. Het programma staat garant voor een verdieping in en actualisering van de geneeskunde van de gezelschapsdieren. Deze opleiding is zowel gericht op de meer ervaren dierenarts, die hier kennis maakt met de meest recente inzichten, technieken en behandelingen, als op de recenter afgestudeerde dierenarts, die door de grote deskundigheid van de sprekers nog veel kan bijleren. Per vakgebied worden beknopt de belangrijkste zaken eerst goed opgefrist, om daarna verder in te gaan op de ontwikkelingen van de laatste jaren en de nieuwe inzichten binnen het vakgebied. De nadruk wordt daarbij vooral gelegd op die aspecten die van belang zijn voor de gezelschapsdierendierenarts met een eerste- of tweedelijns praktijk en het geheel is bijgevolg voorzien van meerdere praktische tips.

Aan het eind van deze opleiding behaalt u een getuigschrift van de UGent. Bovendien krijgt u de titel “Vakdierenarts Kleine Huisdieren”, erkend bij de Orde der Dierenartsen. Deze opleiding is goedgekeurd door VetCEE. (http://www.fve.org/education/vetcee.php)

Program

Dit academiejaar gaat het 2e jaar van deze opleiding van start. Nieuwe inschrijvingen zijn niet mogelijk.

Remarks

KMO-portefeuille

Hoe aanvragen?

1. U schrijft zich in voor een opleiding via de website van de academie voor levenslang leren.

Na inschrijving ontvangt U een e-mail met daarin uw bestelbevestiging. Wat later zal u ook een e-mail ontvangen vanwege de Universiteit Gent (betaalverzoek@ugent.be) met de factuur toegevoegd als bijlage.

BELANGRIJK: Als u gebruik wil maken van de KMO-portefeuille dan mag u deze factuur niet rechtstreeks betalen aan de UGent.

2. U doet online de subsidieaanvraag op www.kmo-portefeuille.be ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Het erkenningsnummer van de UGent voor de opleidingen in het kader van levenslang leren is DV.O103194 (De O na DV. is een klinker en niet het cijfer nul, de tweede is wel een nul)

3. Na de aanvraag stort u uw eigen aandeel van de cursusprijs naar de financiële partner van de overheid Sodexo.

4. De Vlaamse Overheid stort het resterende percentage in uw KMO-portefeuille.

5. Vergeet als allerlaatste stap niet om via de website www.kmo-portefeuille.be opdracht tot betaling (doorstorting) te geven wanneer het totale bedrag (100%) in de KMO-portefeuille zit.

BELANGRIJK: Bij deze stap vermeldt u het nummer (factuurnummer: begint met 75 en bestaat uit 10 cijfers) van de factuur die u ontving van de Universiteit Gent (betaalverzoek@ugent.be).

Course number:
VDA KHD 2022-2023
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Veterinary Medicine
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Starting date:
06.10.2022
Contact person:
acvetmed@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.