PM-01: INTERACTIEVE WORKSHOP: Communiceren op social media - hoe pak ik dat als dierenartsenpraktijk aan?

Starts on 11.10.2022

Veterinary Medicine

Interested?

More information
° PM-01 NL
Tags: Kleine huisdieren , Praktijkmanagement en ondernemerschap , Dierenartsassistenten

Description

Je bent goed in je vak. Gepassioneerd ook. Alleen: dat is niet voldoende. Je moet van je laten horen. Dat weet je. Je wéét dat je nieuwsbrieven moet schrijven, berichten moet plaatsen op sociale media, bloggen zelfs. Maar waarover moet je het dan hebben? En vooral: hoe zorg je ervoor dat je ook lezers, fans en klanten haalt uit al je marketingteksten?

Dat weet Katleen Van Landschoot als de beste. Ze heeft een achtergrond als journalist en copywriter. Ze traint zelfstandige ondernemers om consistent content te creëren zodat ze een betere connectie krijgen met hun ideale klant en zichzelf in de markt te zetten als expert. Deelnemers aan haar trainingen en workshops zijn enthousiast over de praktische tips en de directe bruikbaarheid ervan.

Ontdek in deze sessie de powerwoorden waarmee je jezelf en je praktijk op de kaart zet bij de juiste mensen. Een praktische sessie voor dierenartsen die graag meer lezers willen voor hun nieuwsbrieven, blogs en berichten op sociale media.

Program

  • 14u00-15u30: deel I
  • 15u30-16u00: koffiepauze
  • 16u00-17u30: deel II

Course number:
PM-01
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Veterinary Medicine
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Starting date:
11.10.2022
Lecturers:
Van Landschoot Katleen
Contact person:
acvetmed@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.