E-learing - Mijn kind stapt (nog) niet

Starts on 28.06.2022

Physiotherapie

Interested?

More information
° E_STAP22 NL Available online
Tags: Kinderen , Online aanbod

Description

Via de media krijgen we veel informatie over wetenschappelijk onderzoek en algemene weetjes over de motorische ontwikkeling van baby’s. Ouders worden via verschillende kanalen geïnformeerd over het behalen van de mijlpalen en geadviseerd hoe ze de ontwikkeling van hun kind kunnen stimuleren. Hun baby’s worden gescreend en geëvalueerd, hun ontwikkeling wordt op de voet gevolgd en vergeleken. Mijlpalen, zoals het zelfstandig stappen, worden vaak gezien als de norm en een vertraging ervan wordt al gauw als een alarmsignaal beschouwd, of op zijn minst zorgt het voor enige bezorgdheid. “Mijn kind stapt (nog) niet”, wat kan er aan de hand zijn? Welke zaken moeten we uitsluiten? Hoe kunnen we een duwtje in de rug geven?

Om in te schrijven heeft u een account nodig. Deze kan u aanmaken door links in het menu op 'Nieuw account aanmaken' te klikken en de stappen te volgen. Eens u een account heeft, kan u hierboven klikken op 'SCHRIJF IN'. De cursus komt terecht in uw winkelwagen (rechtsboven), waar u de bestelling moet bevestigen en afrekenen. Wanneer de inschrijving is gelukt, ontvangt u een bevestigingsmail. Nadat u ingeschreven bent, ontvangt u automatisch een factuur. Ondertussen, krijgt u van ons een mail met de login- gegevens voor deze e-learning en kan u hiermee meteen aan de slag.

Opgelet: U heeft 1 maand toegang tot het leerplatform om de e-learning af te ronden.

Program

Voorwoord (01:04 min)

Deel 1: Wat kan er aan de hand zijn? (30:26 min)

Deel 2: Wat moeten we uitsluiten? (22:22 min)

Deel 3: Hoe kunnen we een duwtje in de rug geven? (30:18 min + casusitiek 58:59 min)

Besluit (01:56 min)

Remarks

Betalen via kmo-portefeuille: 30% korting (goedgekeurd) ACREHAB - DV.O103194. Zie voorwaarden op onze infopagina.

Geaccrediteerd bij Pro-Q-Kine voor 8 punten.

Course number:
E_STAP22
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Physiotherapie
Language:
NL
Academic year:
2023 - 2024, 2024 - 2025
Starting date:
28.06.2022
Lecturers:
Katleen Onderbeke
Contact person:
acrehab@ugent.be
More information
Available online

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.