Expert Class Cycling Management

Starts on 12.01.2023

Physical Education

Interested?

More information
NL
Tags: cycling, expert class, management, wielrennen

Description

De eerste universitair ondersteunde opleiding in Cycling Management van de Lage Landen

De Vrije Universiteit Brussel, Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie, en Sportcareers zullen gedurende 12 donderdagen en 1 studiereis van 2 dagen seminaries organiseren door docenten en gastsprekers uit het werkveld Cycling Management. En dit vanuit de verschillende bedrijfseconomische invalshoeken binnen het wielrennen van vandaag.

SAMEN OP KOERS

De missie van de seminaries binnen de Expert Class in Cycling Management is om deelnemers, al dan niet uit het wielrennen, op het vlak van Cycling Management op te leiden, bij te scholen of te herscholen. Het is ons doel om via onze cycling gedreven community de wielrenindustrie in de Lage Landen verder te professionaliseren.

Komen zeker aan bod: de evolutie van het wielrennen, management, economie, marketing, ondernemerschap, projectmanagement en uiteraard een exclusieve casestudie over “onze” Brussels Universities Cyclocross.

TIMING

In de slipstream van alle Belgische triomfen op de weg, in het veld en op de piste, zal vanaf januari 2023 de tweede editie van deze lessenreeks plaatsvinden.

Van januari t.e.m. juni 2023, tweewekelijks op donderdag van 14 tot 21 u. We starten op donderdag 12 januari 2023, 14 u.

LOCATIE

De locatie is Frame21, Corporate Village, Da Vincilaan 2, 1935 Zaventem.

Meer info op de VUB-website

Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Physical Education
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Starting date:
12.01.2023
Lecturers:
Jos Verschueren
Contact person:
jos.verschueren@vub.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.