18.06.’24

Interested?

More information
° Nexus2023 NL
Tags: Kort- en langlopende opleidingen

Description

Bent u het beu om op het einde van het productontwikkelingsproces geconfronteerd te worden met productie- en assemblageproblemen? Wilt u uw ontwerpen optimaliseren voor efficiënte en kosteneffectieve assemblage? Dan is onze komende workshop over DFAM (Design For Assembly Meaning) perfect voor u!

DFAM is een methodologie die zich richt op het ontwerpen van producten met assemblage in gedachten, waardoor snellere, eenvoudigere en goedkopere assemblage mogelijk wordt. Door implementatie van DFAM-principes kan u binnen uw bedrijf een win-win bekomen. Enerzijds kunt u de assemblagetijd aanzienlijk verkorten, de kwaliteit verbeteren en de totale productiekosten verlagen. Anderzijds vermijdt u frustratie en verwarring onder operatoren door de assemblage intuïtiever te maken en instructies te verminderen. De assemblage wordt ook meer geschikt voor niet-technisch geschoold personeel, tegenwoordig dikwijls een realiteit op de arbeidsmarkt.

Deze introductieworkshop behandelt de basisprincipes van DFAM, waaronder zowel het identificeren en categoriseren van assemblageproblemen, als het selecteren en het oplossen van deze problemen aan de hand van oplossingslenzen – en paden. U leert van industrie-experts die uitgebreide ervaring hebben met productontwerp en assemblage, en krijgt praktische kennis die u kunt toepassen op uw eigen projecten.

Doe mee aan deze intensieve en interactieve workshop en til uw productontwikkelingsproces naar een hoger niveau. Registreer op één van onze workshop dagen in Kortrijk, Gent en Antwerpen om uw plek veilig te stellen en de kennis op te doen die u nodig heeft om producten te ontwerpen die gemakkelijk te assembleren, kosteneffectief en van hoge kwaliteit zijn.

Kom naar de workshop in Kortrijk of Antwerpen: https://www.ugent.be/ea/design-nexus/nl/actueel/agenda

Course number:
Nexus2023
Type:
Lectures and study days
Area of interest:
(Bio)Engineering, Architecture and Design, Civil Engineer, Engineering Technology
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Contact person:
design.nexus@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.