Verpleegkunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 999 Nederlands/Engels

De ZORO-training is een training ontwikkeld in het kader van het interreg Vlaanderen-Nederland project ZORO. In de training worden studenten, startende en ervaren zorgverleners van niveau 1 tot 6 samengebracht om te leren rond 4 competenties: interprofessioneel samenwerken, technologische wendbaarheid, intrapreneurship en ethisch handelen.

Beschrijving

Doelgroep: zorghulp (niv1), helpende zorg- en welzijn (niv 2), verzorgende (IG) (niv3), zorgkundige (niv 4), verpleegkundige (HBO5 en bachelor Vlaanderen & MBO en HBO in Nederland). We werken met gemengde groepen studenten, starters (0-5j ervaring) en ervaren (meer dan 10 jaar ervaring) zorgverleners. We trainen ze tijdens een gratis (digitale) training op 4 halve dagen in 4 competenties: interprofessioneel samenwerken, technologische wendbaarheid, intrapreneurship en ethisch handelen.

Programma

Bekijk het meest actuele programma op de website.

Cursusnummer:
999
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Verpleegkunde
Taal:
Nederlands/Engels
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
03.10.2021
Contactpersoon:
julie.daes@uantwerpen.be
Locatie

Wilrijk en Roosendaal of Brugge en Kortrijk

Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.