Wat doet therapie met je? Auteur en klinisch psycholoog Els Heene gaat in gesprek.

Start op 13.06.2023

Psychologie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° D_A_2324_EH Nederlands
Tags: Alle opleidingen , Boek in de kijker

Beschrijving

Tijdens deze interactieve lezing stelt auteur en klinisch psycholoog Els Heene haar boek ‘Binnenin Beginnen’ voor. Ze neemt ons mee achter de schermen van haar therapieruimte en vertelt in een gesprek met Radio 1-journalist Ward Bogaert over wat verandering met behulp van therapie nu precies betekent. De cabaretier Raf Walschaerts, die het voorwoord schreef van het boek, begeleidt de avond met stem en muziek. De illustraties in het boek 'Binnenin Beginnen' zijn afkomstig van Randall Casaer.

Deze boekvoorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Avansa regio Gent en is er voor alle geïnteresseerden! Tijdens de voorstelling krijgt het publiek de kans om vragen te stellen aan de auteur en na de voorstelling is het mogelijk om het boek aan te kopen.

Programma

Timing

18h30: DEUREN

19h-20h30: INTERACTIEVE BOEKVOORSTELLING

20h30-21h: KANS OM BOEK AAN TE KOPEN

Opmerkingen

Praktisch

Datum: Dinsdagavond 13/06/2023

Locatie: Bibliotheek de Krook – zaal De Blauwe vogel

Kostprijs: 5 EURO

Informatie over de auteur

Els Heene, klinisch psycholoog en doctor in de klinische psychologie, is werkzaam in Zeeland als psychotherapeut. Ze werkt sinds 1996 eveneens aan de Universiteit Gent, o.a. als docent in de Master Klinische Psychologie en als coördinator van permanente vorming voor volwassenen. Ze is auteur van het boek “Binnenin beginnen: waar gebeurde verhalen over wat therapie met je doet.” (verschenen in februari 2022, Standaard Uitgeverij).

Cursusnummer:
D_A_2324_EH
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Psychologie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
13.06.2023
Contactpersoon:
dunantacademie@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.