Economie, business en (publiek) management

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: sport , management , sportindustrie , sports industry

Beschrijving

Het Postgraduaat Sportmanagement (PG SPORT™), sinds 2006 ingericht aan de Vrije Universiteit Brussel, binnen de Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie en met de steun van de Vakgroep Bewegings- en Sportwetenschappen (BESW), wordt nationaal en internationaal erkend als absolute autoriteit in ervaringsgericht sportmanagementonderwijs op postacademisch niveau. Talrijke pas afgestudeerde bachelors en masters uit de Lage Landen kiezen voor het voltijdse en behoorlijk eigenwijze traject PG SPORT™. Persoonlijke interesses delen met medestudenten, kennis en kunde verder uitbouwen rond sport, eerste (werk-)ervaringen uitwisselen tussen (gast-)docenten en geselecteerde deelnemers in de hoofdstad van Europa, dit alles werkt erg inspirerend en is professioneel kruisbestuivend! Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk. De inschrijvingsdatum volgt later.

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Economie, business en (publiek) management
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
06.10.2022
Lesgevers:
https://pgsport.be/programma/
Contactpersoon:
jos.verschueren@vub.ac.be
Locatie Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus Pleinlaan 2 1050 Brussel
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.