Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: therapie , therapy , gezin , family , relatie , relationship

Beschrijving

Deze opleiding is bedoeld voor hulpverleners die professioneel als relatie- en gezinstherapeut werkzaam zijn of zullen zijn, en die de nodige wetenschappelijke vooropleiding hebben nl. een master in de klinische psychologie, klinische orthopedagogie of een artsendiploma met een specialisatie opleiding kinder- en jeugd of volwassen psychiatrie of ASO. Deze opleiding beoogt het bijbrengen van het theoretisch kader van systeemtherapie, het aanleren van psychotherapeutische competenties en vaardigheden en het ontwikkelen van een therapeutische basishouding. In de opleiding komt zowel het werken met paren als het werken met gezinnen uitgebreid aan bod.

Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Psychologie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
15.02.2022
Lesgevers:
https://www.rapunzelvzw.be/vorming/opleidingen/rgt.php#opleiders
Contactpersoon:
info@rapunzelvzw.be
Locatie Bijna alle opleidingsdagen gaan door in een locatie in Diest, op wandelafstand van het station. Max. 2 opleidingsdagen per jaar kunnen doorgaan aan de VUB.
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.