(Bio-)ingenieurswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° IO2022 Nederlands
Tags: Postgraduaatsopleidingen

Beschrijving

De opleiding (Foundations track) bestaat naast je innovatiestage (20 sp.) ook uit een individueel vakkenpakket van minstens 9 studiepunten. Je stelt je eigen programma samen in functie van die competenties die je verder wilt ontwikkelen, volgens de richtlijnen van de universiteit van inschrijving.

Je kan het Foundations track (29 sp.) combineren met je masteropleiding. Zo heb je de mogelijkheid om het programma op te nemen in het eerste semester, in het tweede semester of gespreid over een heel academiejaar, eventueel aangevuld met je resterende studiepunten van de master.

Alle info: https://innoverendondernemen.be/home/opleidingsprogramma/foundations/

Programma

Innovatieproject

Je gaat op zoek naar een innovatiestage in een bedrijf naar keuze, en werkt er aan een innovatief project. Vanuit het bedrijf krijg je een mentor toegewezen.

Vakken rond innovatie, ondernemerschap en professional skills

Je selecteert voor min. 3 sp. aan vakken uit onderstaande lijst, in samenspraak met je coach.

Aanbevolen vakken

De rest van je opleidingsprogramma vul je aan met verbredende en verdiepende vakken vanuit het aanbod van de drie universiteiten.

Cursusnummer:
IO2022
Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
(Bio-)ingenieurswetenschappen, Architectuur en ontwerp, Bio-ingenieur, Burgerlijk ingenieur, Economie, business en (publiek) management, Gezondheidswetenschappen, Industrieel ingenieur
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
30.10.2022
Contactpersoon:
ugain@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.