Postgraduaat Financieel en Technisch Beheer van Grote Bouwprojecten

Start op 19.09.2022

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: bouwkunde, bouwproject, construction project, management, civil engineering

Beschrijving

Wat leer je in de opleiding?

Krijg inzicht in alles dat bij grote complexe bouwprojecten komt kijken: werfbeheer, risicoanalyse, kwaliteitsaanpak, juridische aspecten, boekhouding, nieuwe participatieve financiering, vastgoedactiviteiten, hr, communicatie, onderzoek en innovatie, strategie, lean management, circulaire economie…

Bekijk het studieprogramma

De troeven van onze opleiding Financieel en Technisch Beheer van Grote Bouwprojecten

  • Grote bouwprojecten worden almaar complexer. Je verwerft de competenties om alle facetten van grote bouwprojecten te beheersen.
  • Je kan de opleiding combineren met je werk: de lessen zijn gespreid over de tijd en een deel van de cursussen volg je online.
  • Je krijgt les van experts uit de bouwsector, die hun jarenlange praktijkervaring graag met je delen.

Ontdek alle troeven van de VUB

VUB-studenten aan het woord over de opleiding
  • Wolf Schelkens | Student Financieel en Technisch Beheer van Grote Bouwprojecten
    “Voor de ambitieuzere bouwprofessional is het leertraject een gedroomde basis voor een succesvolle zelfontplooiing. De accenten die de docenten aanbrengen, puttend uit jaren ervaring in de sector, beïnvloeden mijn dagelijks denken en doen als projectmanager.”

Na je studie

Je was al een universitair geschoold kaderlid met aanzienlijke ervaring in de bouwsector. Maar na dit postgraduaat heb je echt alle competenties om grote verantwoordelijkheden op te nemen voor het beheer van grote, complexe bouwprojecten. Binnen een onderneming of een openbare organisatie.

Ontdek je beroepsmogelijkheden

Wil je je verdiepen in deze VUB-opleiding? Neem deel aan onze (online) studiekeuzeactiviteiten. Doorblader onze brochure, chat met studenten, stel vragen aan onze proffen tijdens een online infosessie, lees getuigenissen van alumni of doe mee aan een open lesdag of infodag.

Overzicht

Meer info op de VUB-website

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
19.09.2022
Contactpersoon:
info@adeb-vba.be
Locatie

VUB Main Campus Etterbeek
Pleinlaan, 2
1050 Elsene

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.