PM-03: INTERACTIEVE WORKSHOP: Persoonlijkheidsanalyse via de DISC methode als basis voor beter samenwerken met collega’s en klanten (in samenwerking met Vétoquinol)

Start op 24.10.2023

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° PM-03 Nederlands
Tags: Praktijkmanagement en ondernemerschap

Beschrijving

Voor de ene persoon kan een uitleg heel logisch en duidelijk klinken. Die persoon schiet daarop gelijk in actie terwijl de ander nog probeert, met die zelfde uitleg, de touwtjes aan elkaar te knopen.

Wellicht herken jij jezelf in de persoon die gelijk in actie schiet? Of ben jij de persoon die liever even de tijd neemt om over alles na te denken?

Via het DISC model zijn diverse gedragsstijlen van elkaar te onderscheiden. Iedereen heeft een basis van deze 4 stijlen maar vaak is er een gedragsstijl die meer tot uiting komt. Er is geen goed of fout, maar door een verschil in stijlen kunnen er wel moeilijkheden in communicatie ontstaan of kan werken in teamverband een uitdaging zijn.

Lijkt het jou interessant om meer over het DISC model, jezelf en anderen te leren? Wat handvaten te krijgen voor communicatie en samenwerking een boost te geven?

Schrijf je dan in voor deze interactieve leuke training

Programma

  • 14u00-15u30: deel I
  • 15u30-16u00: koffiepauze
  • 16u00-17u30: deel II

Cursusnummer:
PM-03
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024
Startdatum:
24.10.2023
Lesgevers:
Seegers Fenke
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.