PM-02: INTERACTIEVE WORKSHOP: “Werkgeluk en een positieve werkcultuur”

Start op 16.10.2023

Diergeneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° PM-02 Nederlands
Tags: Praktijkmanagement en ondernemerschap

Beschrijving

Werkgeluk: een in veel praktijken ondergeschoven kindje, “want er moet toch ook gewoon gewerkt worden”.

Waarom zou je aan de slag gaan om het werkgeluk voor jezelf en je collega’s te vergroten? Daar kan ik kort over zijn: omdat het jou en je collega’s ontzettend veel brengt. Ben je gelukkig in je werk, geeft het werk je voldoening, dan vliegen de dagen voorbij. Hoe druk of chaotisch het soms ook kan zijn in de praktijk.

Wat werkgeluk inhoudt voor jou, waarom het ertoe doet en waarom dierenartsen hun werkgeluk verliezen en hoe je dat voorkomt? Daar gaat deze workshop over.

In deze workshop krijg je tips en tricks hoe je als teamlid of leidinggevende aan de slag kunt met werkgeluk en een positieve werkcultuur. Als voorbereiding krijg je een vragenlijst over je eigen werkgeluk en de werkcultuur bij jou op de praktijk. Aan de hand van de antwoorden vul ik deze workshop vol gerichte tips die jij kan toepassen om je eigen werkgeluk en dat van collega’s te vergroten.

Programma

  • 14u00-15u30: deel I:
  • 15u30-16u00: koffiepauze
  • 16u00-17u30: deel II

Cursusnummer:
PM-02
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Diergeneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024
Startdatum:
16.10.2023
Lesgevers:
Duijn Chantal
Contactpersoon:
acvetmed@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.