Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: kinesitherapie , sport

Beschrijving

Het postgraduaat Sportkinesitherapie is een praktijkgerichte opleiding die gestoeld is op de laatste wetenschappelijke inzichten en evidence-based practice binnen het domein van de sportkinesitherapie. Het domein van de sportkinesitherapie is niet enkel gericht op topsporters, ook recreatieve sporters en het activeren van mensen met een sedentaire levensstijl behoren daartoe en komen dus aan bod tijdens de opleiding. Daarnaast zet de opleiding ook sterk in op management en innovatie. Het programma beoogt om deelnemers hun vaardigheden, expertise en kennis te ontwikkelen en op het niveau te brengen zoals vooropgesteld door de Belgische en Internationale Federatie voor Sportkinesitherapie (BFSP en IFSPT).

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Lesgevers:
Romain Meeusen, Jo Verschueren, Bruno Tassignon, Bert Pluym en Caroline Vrambout
Contactpersoon:
pgsportkine@vub.be
Locatie VUB Health Campus (Jette)
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.