Permanente Vorming Prenatale echografie en foetale geneeskunde

Start op 18.09.2023

Geneeskunde

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: zwangerschap, pregnancy, foetus, fetus

Beschrijving

Deze interuniversitaire opleiding is een initiatief van KU Leuven, Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel.

De opleiding bestaat uit een theoretisch programma van 1 jaar, aangevuld met een trainingsprogramma in de echografie in het 2de jaar indien nodig. Het slagen in beide onderdelen geeft recht op het getuigschrift uitgereikt door de 4 universiteiten. Elk jaar start een nieuwe editie.

Bekijk alle details over deze permanente vorming

Inschrijven voor deze interuniversitaire opleiding

Deze opleiding is een interuniversitaire samenwerking tussen KU Leuven, Universiteit Gent, Universiteit Antwerpen en Vrije Universiteit Brussel. Afgestudeerden ontvangen een gezamenlijk diploma van de verschillende instellingen. Inschrijven kan echter uitsluitend aan de coördinerende instelling, met name KU Leuven.

Meer info op de VUB-website

Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Geneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024
Startdatum:
18.09.2023
Locatie

VUB Health Campus Jette
Laarbeeklaan , 103
1090 Jette

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.