PG Orthodontische expertise in zelf ligerende bracketsystemen

Start op 26.09.2022

Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: tandarts , tandheelkunde , dentistry , dentist , orthodontie , orthodontist , brackets

Beschrijving

Je bent tandarts-specialist in de orthodontie en je wil zowel je academische kennis als je klinische vaardigheden uitdiepen en verbreden? Je wil jezelf, in functie van een optimale praktische inzetbaarheid, bijscholen tot een expert in zelfligerende bracketsystemen? Dan is dit academische postgraduaat het programma dat je zoekt! In deze postgraduaatopleidingen is er ruimte om extensief op een aantal praktische aspecten van de linguale techniek in te gaan. Bovendien is er doorheen het gehele opleidingsproces continue academische begeleiding bij de patiëntenbehandeling. Vooral in de beginfase is deze coaching van onschatbare waarde voor de implementatie van de linguale techniek in de eigen orthodontische praktijk. Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk. De inschrijvingsdatum volgt later.

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Tandheelkunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Contactpersoon:
secretariaat@gf.vub.ac.be
Locatie Brussels Health Campus Laarbeeklaan 103 1090 Jette
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.